Start to Cook – Warm

U bent hier

Start to Cook – Warm

Heb je een passie voor koken en lekker eten? Wil je van koken je beroep maken of op een professionele manier leren werken in de keuken?

Dan ben jij de geknipte persoon voor de opleiding Basis Koken!

Ook als enthousiaste beginneling ben je welkom! Je krijg de belangrijkste basisvaardigheden onder de knie. Je leert je ingrediënten perfect te versnijden, bereiden en afwerken.

Je werkt samen met een collega-cursist om elke les een volledig menu te bereiden. We maken steeds een voorgerecht of soep, een hoofdschotel en een nagerecht.

Je gaat dus niet met honger naar huis!

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 40. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

 

Voor iedereen
Geen voorkennis vereist

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten