Ecologisch tuinieren 2

U bent hier

Je tuin in balans

Ecologisch tuinieren 2

Waar bij Ecologisch tuinieren 1 de nadruk lag op preventie, 'Beter voorkomen dan genezen', zullen we in dit tweede deel meer aandacht besteden aan 'Wat als preventie niet meer lukt?'.

Op alle thema's die in deel 1 al aan bod gekomen zijn, gaan we in dit tweede deel dieper op in. Leer de natuur te begrijpen en speel erop in, zodat je tuin straalt van gezondheid!

Tijdens en na deel 1 ben je al goed aan de slag gegaan in je eigen tuin. Ben je tegen dingen aangelopen die niet zo goed verlopen zijn? In deel twee pakken we dit praktisch aan.

Deze tweede module is technischer opgebouwd, maar bevalt ook nog voldoende praktische proeven. Ontleed je eigen bodem, maak zelf plantenversterkende aftreksels, maak compostthee, composteer anders, en wat dat je van Bokashi? Heb je vragen i.v.m. bioproducten die je in het tuincentrum kan aankopen? Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan deskundigen van o.m. ECOstyle en Biobest.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Optionele aankopen naargelang interesse in aangeboden materialen.

Bereiden per gewas, beschermingsmiddelen, ingrediënten - afhankelijk van de grootte van de groep variërend tussen 2 en 4 euro.

Ecologisch tuinieren 1

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten