Flexkoken voor Beginners

U bent hier

Vlees, Vis en Vegetarisch

Flexkoken voor Beginners

Het is heel logisch dat de mens zijn dagelijks potje kookt om te kunnen functioneren. Waarom dit potje niet op een manier klaarmaken die goed is voor mens en milieu? Een gezonde voeding die ook nog rekening houdt het milieu. Mee akkoord? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

Wat mag je verwachten? We gaan stapsgewijs uitgebalanceerde gerechten klaarmaken. We werken met biologische producten (zo weinig mogelijk geraffineerd), seizoensgebonden en lokaal en Fairtrade ingrediënten. Een dagje vegetarisch mag en met restjes is er niets mis. Je leert allerlei kook- en snijtechnieken en milieusparende kooktechnieken. Op ecologische wijze koken is ontspannend, snel klaar en budgetvriendelijk.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 40. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor iedereen
Geen voorkennis vereist

  • een keukenschort
  • 2 keukenhanddoeken
  • 1 vaatdoek
  • potjes met deksels om overschotjes mee naar huis te kunnen nemen

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten