Hulpkok 3

U bent hier

Je kan ondertussen zelfstandig een werkplanning maken voor een uitgebreid menu, de mis en place voorbereiden en je beheerst de tafeletiquette. Je gebruikt deze vaardigheden regelmatig om familie en vrienden te verrassen.

Ook in dit derde cursusdeel hier werken we weer in duo aan een volledig menu.

Bijvoorbeeld: kaasmosterdsoep, millefeuille van aubergines en varkensreepjes, varkensroulade met pesto van salie met salade, aardappelwaaiers met chorizo 

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Benodigdheden (dienen elke les meegenomen te worden):

  • Officemes 10cm
  • Koksmes 20 cm

 

Set die aangekocht kan worden via het CVO (in set of apart verkrijgbaar):

  • Zwilling Professional S, officemes 10 cm 16,5 €
  • Zwilling Professional S, Koksmes 20 cm - 36 €
  • Aanzetstaal, 260 mm - 8 €
  • Foudraal, klein - 7,5 €

 

De prijs van de ingrediënten per les is afhankelijk van de grootte van de groep en het soort menu dat die week gemaakt wordt en varieert tussen 8 en 10 euro.

Vanaf september 2017 is een medisch attest (geschiktheid om levensmiddelen te manipuleren) vereist om deze cursus te mogen volgen. Gelieve dit medisch attest door je huisarts te laten invullen en mee te brengen bij je inschrijving of tijdens de eerste les om je inschrijving te vervolledigen. Download het document.

Vanaf september 2017 is het verplicht aangepaste kokskledij te dragen tijdens de les. Dit is een vereiste om hygiënisch te werken. We zullen de mogelijkheid voorzien om deze kledij aan te kopen via de school, maar de prijzen zijn momenteel nog niet beschikbaar.


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten