Italiaans Koken

U bent hier

Italiaans Koken

We nemen je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken de klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals risotto, verse pasta, pana cotta, ossobuco,... Maar we graven ook naar enkele pareltjes uit de Italiaanse streekgebonden keuken en bereiden gerechten die je in België normaliter niet snel zal aantreffen.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 60. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor gevorderden
Basiskennis van koken vereist 

We vragen de cursisten om de eerste les een vaatdoek, handdoek en schort mee te brengen. Verdere inlichtingen i.v.m materialen krijg je tijdens de eerste les van je leerkracht.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten