Lekker en Gezond

U bent hier

Lekker en Gezond

Gezond en licht koken, voor elke dag! Geen dieet, maar wel aanpassingen aan de klassieke keuken om lekkere gerechten op tafel te toveren die minder zwaar zijn. Ideeën nodig voor een feestmenu of dagelijkse kost? Het komt allemaal aan bod! 

We maken onder andere kruidige kaascrackers, kabeljauw in filodeeg, groenten in de oven en een gratin van rode vruchten en champagne.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 40. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor iedereen
Geen voorkennis vereist

We vragen de cursisten om de eerste les een vaatdoek, handdoek en schort mee te brengen.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten