Mac – Starter

U bent hier

Mac – Starter

Voor wie?
  • Ben je overgestapt naar Apple en wil je dit besturingssysteem goed leren gebruiken?
  • Wil je leren werken met de standaard geïnstalleerde sofware?
  • Maak je graag kennis met het gebruiksgemak van een Mac?
Volg dan de cursus Mac – Starter!

Apple is de laatste tijd een huishoudnaam geworden dankzij het fenomenale succes van iPhone, iPad, de AppStore, de MusicStore en de hele reeks van heerlijke computers. Nu onze levensstijl verder groeit naar een digitale dagelijkse routine, zien meer en meer mensen in dat een apparaat niet alleen heel goed en veilig moet werken, maar er liefst ook nog heel mooi uitziet.

Apple staat symbool voor een ongeëvenaard gebruikersgemak van de software, een ongeslagen bedrijfszekerheid en de meest geavanceerde gebruikersinterface. Meer mensen beseffen dat je echt naar de winkel kunt gaan om een computer te kopen met een oogstrelend design en een complete technische uitrusting. Bovendien kun je inderdaad een computer kopen waarmee je veilig op internet kunt gaan zonder last te krijgen van virussen of losgeldsoftware. Die computer, tablet en telefoon heten Apple.

Je koopt een Mac, je haalt hem uit de doos en start hem – wat kan die machine dan? In deze cursus ervaar je het gebruiksgemak van de Mac. Je leert op een heel verfrissende wijze omgaan met een computer. Heb je het gevoel dat de computer met jou speelt in plaats van omgekeerd? Koop dan die Mac en kom naar de cursus. Je leert op z’n Macs surfen, mailen, bestanden ordenen én terugvinden, printen en bestanden delen met anderen, contacten verzamelen, navigeren met de gps, toestellen synchroon houden en nog veel meer dagelijkse bezigheden.

Dankzij de ruimte mogelijkheden van een Mac, kan je je na deze cursus verder verdiepen in de cursus Mac – Expert. Krijg je er dan nog niet genoeg van? Ook in de cursussen iLife – Multimedia met de Mac, iMovie en Apple Foto's verken je de wereld van Apple verder.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Basiskennis zoals werken met de muis en redelijk goed kunnen typen.

  • je mag indien je dat wenst je eigen laptop meebrengen, er zijn desktop computers voor iedereen in de klas
  • iPhone, iPad, Apple Watch, trackpad, Mighty Mouse,...

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten