Masterclass Landschapsfotografie 1

U bent hier

Masterclass Landschapsfotografie 1

In deze cursus leer je kijken naar je omgeving en hoe je deze op een juiste manier kan weergeven. Het uitdiepen van het zonesysteem, ETTR, hyperfocale afstand zijn enkele onderwerpen die we aanhalen en die je hierbij gaan helpen. We staan ook even stil bij de keuze van het materiaal van filters tot apps. En je krijgt verschillende tips om de beelden zowel in kleur als in zwart-wit te versterken in de nabewerking. Net zoals in de andere modules zullen de opdrachten ook klassikaal besproken worden en zullen we ook stilstaan bij de compositie.

Om met deze module te starten dien je ofwel Pro 1, 2, 3 en 4 met succes afgerond te hebben, ofwel geslaagd te zijn voor 1 van de projectmodules. Ook een degelijke basiskennis van Photoshop en Lightroom zijn vereist. Dit betekent dat je in Lightroom kan archiveren en de ontwikkelmodule kent. In photoshop zou je moeten kunnen werken met lagen en maskers. Je kan je ook voorbereiden op deze module door onze cursus Photoshop voor fotografen en/of de cursus Lightroom te volgen.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Om met deze module te starten, heb je de modules pro 1 tot en met pro 4 met succes afgerond. Heb je veel voorkennis of volgde je een opleiding op een andere school? Dan kan je mits de juiste certificaten of een niveautest instappen. Ook een degelijke basiskennis van Photoshop en Lightroom zijn vereist. Dit betekent dat je in Lightroom kan archiveren en de ontwikkelmodule kent. In photoshop zou je moeten kunnen werken met lagen en maskers. Je kan je ook voorbereiden op deze module door onze cursus Photoshop voor fotografen en/of de cursus Lightroom te volgen.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten