Meat Menus – Vlees, Gevogelte en Wild

U bent hier

Meat Menus – Vlees, Gevogelte en Wild

Je kan ondertussen een werkplanning maken voor een uitgebreid menu en de mise en place voorbereiden. Je gebruikt deze vaardigheden regelmatig om familie en vrienden te verrassen.

Ook in dit derde cursusdeel werken we in duo aan een volledig menu. We houden rekening met de seizoenen, de foodcost en voedingsaanbevelingen.

Dit is jouw cursus als je vlees op de perfecte manier wilt leren bereiden!

Wat maken we klaar? Onder andere dit!

  • Kaasmosterdsoep
  • Millefeuille van aubergines en varkensreepjes
  • Varkensroulade met pesto van salie met een salade
  • Aardappelwaaiers met chorizo 
  • Ijs met aardbeien in chocolade

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 60. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor de echte kok
Gevorderde kennis van koken vereist

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten