Office 365 – Kantoorwerk met de Pc

U bent hier

Office 365 – Kantoorwerk met de Pc

Office 365 is een collectie van cloudgebaseerde tools die het leven van zowel hobbyisten, professionelen en leerkrachten drastisch kan veranderen. Via een breed gamma aan toepassingen kan je beter samenwerken, creëren, presenteren, delen, regelen en communiceren.

In deze cursus leren we met de e-mail en kalender werken. Vervolgens slaan we bestanden online op en delen via OneDrive. We leren Word, Excel en PowerPoint online gebruiken. Sway biedt een nieuwe wijze aan om te presenteren. OneNote laat digitaal schrift, berekeningen, multimedia toe en combineert dit met een krachtige zoekmachine. PowerBI is een professionele toepassing om data te verzamelen, te visualiseren en te analyseren. Minecraft is een immens populaire game die ook educatieve perspectieven heeft. Office Lens zet papier om in digitale, bewerkbare documenten. Office Mix en Snip laten u gemakkelijk instructievideo’s maken en delen. Via Skype (voor Bedrijven) kan je dan weer videoconferenties houden.

Voor iedereen wat wils dus. Een gratis Microsoftaccount volstaat om deze cursus te kunnen volgen (behalve PowerBI en Minecraft).

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

 


Schrijf je nu in!

Start: 
Start in jan/feb 2018

Prijzen en lesmomenten