Oosters Koken

U bent hier

Een pittig avontuur

Oosters Koken

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe smaken die het Verre Oosten te bieden heeft en durf je de uitdaging aan?

Dan ben je in deze cursus helemaal op je plaats. De Aziatische keuken is vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar. Omdat de nadruk op granen en verse ingrediënten ligt, zijn de gerechten gezond, licht en gemakkelijk te bereiden.

In deze cursus vind je recepten uit onder andere Indonesië, Thailand, China, Japan en Viëtnam. Van de o-zo-gekende saté met pindasaus tot de hemelse Vietnamese lenterolletjes. De gerechten uit deze landen proeven is een waar avontuur.

Bij elke les hoort natuurlijk  een woordje uitleg over de nieuwe, waarschijnlijk nog onbekende ingrediënten. Veel materiaal heb je niet nodig om Oosters te kunnen koken. Een wok is vaak al voldoende. En eten doe je uiteraard met stokjes. Ben je een plantrekker met een portie leergierigheid dan tover je na deze cursus de pure smaken van het kleurrijke Azië in geen tijd op je bord.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 60. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor gevorderden
Basiskennis van koken vereist 

We vragen de cursisten om de eerste les een vaatdoek, handdoek, enkele plastic doosjes met deksel en schort mee te brengen.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten