Photoshop voor Webdesigners

U bent hier

Ontwerpen en coderen

Photoshop voor Webdesigners

Heb je minstens één webvak achter de kiezen? Ben je vertrouwd met het technische van websitebouw, maar missen je maaksels nog wat grafische punch? Dan is Photoshop voor Webdesigners zeker iets voor jou.

We gaan aan de slag met pixelgebaseerde en vectorgeörienteerde tekengereedschappen en produceren nieuwerwetse webinterface-elementen. Elke pixel wordt opgepoetst.

Na deze afstandscursus heb je een uit de kluiten gewassen, statische webpagina die op het vlak van vormgeving, code én zoekmachineoptimalisatie snor zit. De vergaarde handigheden kan je dan op een eigen webproject voor je eigen Drupal- of Wordpress-thema of je eigen Dreamweaversite combineren.

 

Interessegebied:

Enkel beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

We werken met een interactieve cursus, opgebouwd uit verduidelijkende filmpjes, animaties en schermafbeeldingen. Een voorproefje? Werp een blik op het eerste hoofdstuk.

Bekendheid met Photoshop is niet vereist – we starten met de absolute basis. Een basiskennis van het webgebeuren in het algemeen en HTML en CSS in het bijzonder is echter wel noodzakelijk.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten