Pro 3

U bent hier

Creatief op een hoger niveau

Pro 3

Tijdens de derde module gaan we nog een stapje verder. Je leert uitgebreidere lichtopstellingen maken in de studio, maar ook om verschillende foto’s samen te voegen. Op die manier creeër je bijvoorbeeld een panorama of een HDR-beeld. Je leert flitsen met een externe flitser. Het is wenselijk, maar niet noodzakelijk om er zelf eentje aan te kopen tijdens deze module. Je vult je technische kennis aan met een mooie dosis creativiteit om goede resultaten te bekomen. We overlopen even welke thema’s er aan bod komen.

Flitsen
In de derde module leer je werken met een externe flitser. Je leert flitslicht balanceren met omgevingslicht om een natuurlijk resultaat te bekomen. Ook leer je met je externe flitser een waterdruppel die het wateroppervlak raakt te fotograferen. Indrukwekkende beelden gegarandeerd!

Beelden samenvoegen
Je leert wat de HDR-techniek inhoudt en hoe je een panorama maakt.

Fotostudio
Tijdens deze module fotografeer je producten in de studio. Je leert wat een low key en een high key belichting is. We werken met meerdere lichtbronnen om een gewenst resultaat te bekomen. Je leert ook hoe je best transparante onderwerpen fotografeert.

Fotoanalyse
Je leert wat surrealisme en magisch realisme inhoudt en hoe je zelf dergelijke beelden kan maken. We hebben het ook over documentaire fotografie, een erg belangrijke stroming binnen de fotografie. Je maakt ook zelf een reeks van vijf beelden.

Adobe Lightroom
Ook nu zien we hoe we elk beeld het best bewerken. Je leert hoe je in combinatie met Adobe Photoshop je HDR en panorama kan samenvoegen.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Best heb je de tweede module van de pro-reeks gedaan. Indien je al denkt veel of voldoende kennis te hebben door zelfstudie dan kan je ook instromen middels een ingangsproef. 

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten