Pro 4

U bent hier

je eigen stem

Pro 4

Tijdens de laatste module van de pro-reeks diepen we studiofotografie verder uit. Ook leer je je externe flits verder beheersen. Maar het belangrijkste is dat je voor een aantal opdrachten op zoek gaat naar je eigen stem. Wat is jouw stijl? Dit moet duidelijk worden in je eindwerk, een reeks van tien beelden. We overlopen welke thema’s er aan bod komen.

Flitsen

Je kan het flitslicht al balanceren met omgevingslicht, maar nu ga je er ook voor zorgen dat de kleurtemperatuur gebalanceerd is. We werken met gekleurde filters voor de flits om de klus te klaren. Je leert hier bovendien ook creatief mee omgaan.

Fotostudio

Je werkt opnieuw met een low key en high key lichtopstelling, maar dit keer fotografeer je mensen. Ook duiken we de studio in om bloemen te fotograferen, dit aan de hand van een op voorhand gekozen lichtplan.

Creatief

Je leert bokeh manipuleren (vorm van onscherpte in je beeld) en met de opdracht sensualiteit krijg je vrij spel om dit begrip in beeld te brengen. Je maakt ook een reportage over een sportwedstrijd- of evenement.

Fotoanalyse

Dit keer leer je het post- en hypermodernisme kennen, maar maak je ook kennis met enkele hedendaagse fotografen. Je gebruikt deze thema’s als inspiratie om zelf een eindwerk te maken.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten