Smartphonefotografie

U bent hier

Smartphonefotografie

De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt! En dat is tegenwoordig natuurlijk je smartphonecamera. Licht, compact én steeds kwalitatiever!

In deze cursus leer je alles over fotograferen met je smartphonecamera. Je krijgt dus ook een stevige basis van fotografie mee. De compositie, de belichting en de scherpstelling zijn tenslotte ook bij smartphonefotografie erg belangrijk. Niet je smartphone, maar jij neemt als fotograaf het heft in handen!

Benieuwd welke onderwerpen er aan bod komen?
  • Hoe fotografeer je verschillende onderwerpen het best met je smartphone? We hebben het over portret, landschap, gebouwen, interieur, food, product, avondfotografie,...

  • Compositie – je leert kijken en de wereld op een interessante en evenwichtige manier in beeld te brengen.

  • Welke accessoires zijn een meerwaarde? Denk aan een statiefje, extra lensjes,... We overlopen de mogelijkheden!

  • Er komen ook enkele apps aan bod om te fotograferen, foto's te bewerken en te delen.

Voor wie is deze cursus?
  • Ben je geïnteresseerd in fotografie, maar wil je de aankoop van een dure camera nog even uitstellen? Maak in deze cursus kennis met de wereld van de fotografie en kom te weten of het iets voor jou is!

  • Ben je al bezig met fotografie, maar heb je het gevoel dat de foto's die je met je smartphone maakt nog voor verbetering vatbaar zijn? Leer in deze cursus omgaan met de voordelen én de beperkingen van je smartphone, om er zo het beste uit te halen.

  • Baat je een winkel, een lunchzaak, een koffiebar,... uit en wil je leuke foto's leren maken om te delen op sociale media? Dan leer je in deze cursus hoe je je producten en je zaak zo aantrekkelijk mogelijk in beeld brengt!

Gewenste voorkennis

Een uitstekende kennis van je smartphone. In deze cursus leer je niet werken met je smartphone zelf, we focussen enkel op fotografie.

 

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Een smartphone mét een camera. Apple of Android? Allebei welkom! Ook alle smartphonemerken zijn welkom in deze cursus.

Een uitstekende kennis van je smartphone. In deze cursus leer je niet werken met je smartphone zelf, we focussen enkel op fotografie.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten