Start to Cook – Koud

U bent hier

Start to Cook – Koud

Sta je graag in de keuken en hou je ervan om je familie en vrienden te verwennen met een lekkere maaltijd? Dan leer je je kookkunsten in deze cursus verder te verfijnen! Ook nu werk je als duo aan een hele maaltijd. Zo leer je de kneepjes van het vak al doende!

We maken onder andere aspergemousse met parmaham en waterkerssalade, zalm belle vue, aardappeltorentjes en panna cotta met rabarber en stroop.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 40. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor iedereen
Geen voorkennis vereist

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten