Street Food

U bent hier

Culinaire ideeën zonder grenzen

Street Food

Het is nieuw, lekker, handig en toch super oud. Het klinkt niet echt logisch maar het is wel zo. Het begrip is nieuw en super populair, maar eigenlijk kennen we het al jaren.

Street food!

In deze cursus wordt de snelle hap in een HOT jasje gestoken. Het is de nieuwe hype in de food wereld. Ga mee op reis met onze foodtruck doorheen Azië, Amerika en Europa en ontdek de nieuwste trend op culinair vlak. Niet alleen easy-to-eat hapjes, ook haute dogs, de pulled pork burger, dumplings, samosas en nog veel meer verwennerijen komen aan bod. Ideetjes van de cursisten zijn altijd welkom.

Voorkennis is niet verplicht, een passie voor koken wel. De cursus heeft plaats om de 2 weken.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 50. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor gevorderden
Basiskennis van koken vereist 

We vragen de cursisten om de eerste les een vaatdoek, handdoek, schort en enkele plastic doosjes met deksel mee te brengen.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten