Tuinaanleg 2

U bent hier

Tuinaanleg 2

Een tuin is veel meer dan een verzameling planten op de ruimte die overblijft van een bouwgrond. Een tuin is een bijzondere kamer van het huis waarin je je leven doorbrengt. Al eeuwenlang is de tuin de inspiratiebron van de grootste kunstenaars en schrijvers. Het idee tuin is geladen met symboliek. Het is een microcosmos die wij kunnen maken en beheersen, waarin we allemaal een god in het diepst van onze gedachten kunnen zijn.

Heb je al een jaartje de handen uit de mouwen gestoken en tot je knieën in de aarde gezeten, maar heb je het gevoel dat je net dat tikkeltje mist? Blijven je groene vingers kriebelen? Dan is het tijd om tuinaanleg 2 te volgen.

Deze vervolgcursus op de cursus tuinaanleg 1 zal ervoor zorgen dat je honger naar kennis wordt gestild en je groene vingers niet meer kriebelen. Tijdens deze praktische cursus gaan we onze kennis verfijnen en gaan we aan de slag met natuursteen, houten constructies, riolering en afwatering, trappen en keermuren en maken we kennis met de nieuwste technieken betreffende daktuinen en verticale tuinen. Na deze cursus kan je al als een ervaren tuinaannemer in je eigen tuin of die van vriend, kennis, buur,… aan de slag!

De cursus omvat 160 lesuren. 

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Deze cursus is voor gevorderde tuinaanleggers.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten