Veggie en Vegan

U bent hier

Veggie en Vegan

Hoe kan je snel, lekker én gezond koken zonder vlees of dierlijke producten? Die vraag stellen heel wat mensen zich als ze geheel of gedeeltelijk willen overstappen naar de vegetarische of veganistische keuken. In deze cursus leer je verschillende bereidingstechnieken kennen om de lekkerste gerechtjes op tafel te toveren. De gerechten worden stap voor stap uitgelegd en bereid. Zo krijg je inspiratie voor broodbeleg, soepen, slaatjes en stoofschotels.

We maken onder andere hartige muffins, veganaise, seitan, vegan spreads,...

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 40. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor iedereen
Geen voorkennis vereist

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten