Windows 10 – Starter

U bent hier

Windows 10 – Starter

Voor wie?
  • Heb je een nieuwe computer met Windows 10?
  • Of heb je geüpdatet en wil je weten hoe dit nieuwe besturingssysteem werkt?
Volg dan de cursus Windows 10 Starter!

Windows staat al jaren met stip op de eerste plaats als besturingssysteem, met bijna 40% van het marktaandeel. In deze cursus kom je alles te weten over Windows 10! We bespreken dit besturingssysteem, demonstreren wat het in petto heeft en zetten jou aan het werk om Windows 10 helemaal naar jouw wensen in te stellen.

Personalisatie
Pas je bureaubladachtergrond aan, maak snelkoppelingen, stel een thema in, wijzig de kleuren en pas de grootte van bepaalde items aan. Voeg gebruikers toe en beheer ze. Het configuratiescherm zal geen geheimen meer voor je hebben!

Surfen
Leer surfen met de nieuwe Edge browser. Bezoek populaire websites, gebruik de zoekmachine van Google, stel bladwijzers in, maak een leeslijst en download bestanden.

Mail en de Cloud
Stel e-mails op als de beste – beheer bovendien je mailbox en contacten. Sla bestanden op de in Cloud, vind ze makkelijk terug en deel ze.

De verkenner
Leer mappen maken, verwijderen en van naam te wijzigen. Je gaat knippen, kopiëren en plakken. Beheer je bestanden lokaal en in de cloud. Alle opslagmogelijkheden komen aan bod!

Software en Apps
Leer software en apps installeren met de Windows Appstore, maar leer ze ook weer te verwijderen. Beveilig je computer met wachtwoorden, een antiviruspakket en een firewall.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Enkel basiskennis over het werken met een PC is vereist.

Er zijn computers aanwezig, maar je mag ook je eigen laptop meenemen.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten