Administratief Commercieel Bediende

U bent hier

De opleiding start op 15 maart 2017. Er zijn nog plaatsen vrij!

Ben jij een duizendpoot op zoek naar een afwisselende job? Spreken contacten met klanten en logistiek je aan? Heb je interesse in de courante computerprogramma's en in talen? Wil je de motor van het bedrijf zijn? Samen in een team met verkopers en vertegenwoordigers? Dan is onze opleiding tot Administratief Commercieel Bediende je op het lijf geschreven. Tijdens de opleiding krijg je een aantal informaticapakketten zoals: Windows, Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast wordt de nodige aandacht gespendeerd aan het leren of sneller leren typen. Je communicatievaardigheden worden verder aangescherpt in het vak communicatie en in de cursussen commercieel Frans en Engels. Tenslotte krijg je een inleiding tot bedrijfsboekhouding.

Inhoud

  • Windows 
  • Word, Outlook, Excel, PowerPoint
  • commercieel Engels
  • commercieel Frans
  • commerciële vaardigheden
  • boekhoudpakket
  • klaviervaardigheden
  • basis burgerlijk recht en handelsrecht

 

Duur

  • Voltijds: 5 maanden, gevolgd door 6 weken bedrijfsstage (=springplank naar werk)

 

Download: standaard cv

Belangrijk: Voor deze opleiding kan VDAB je als werkloze geen wettelijke garanties en voordelen (kinderopvang, verplaatsingskosten, ...) bieden. Voor opleidingen tijdens de kantooruren moet je als uitkeringsgerechtigde werkloze eerst goedkeuring aan de RVA vragen.

 

Hoe kandidaat stellen?


 

Aarzel niet om het standaard cv te downloaden en te mailen naar dagopleiding[at]cvodeverdieping[dot]be!

Je kan dit cv ook per post versturen naar:

CVO De Verdieping, t.a.v. trajectbegeleiding
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

We nodigen jou dan graag uit voor de eerstvolgende informatievergadering.

Voor alle inlichtingen, bel 011 42 32 19.

Je kan je doorlopend kandidaat stellen voor één van onze dagopleidingen.

MEER INFO & PRIJZEN

Alle cursussen en opleidingen

Getuigenissen


Wat zeggen cursisten over onze dagopleidingen?

Door de goede opleiding met stuk voor stuk gedreven leerkrachten waar je alles aan mocht en kon vragen, heb ik op zulke korte termijn enorm veel bijgeleerd. Ik had slechts een heel beperkte kleine basis HTML en CSS. Op CVO De Verdieping heb ik praktisch alles geleerd wat mij heeft gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb na mijn stage een job aangeboden gekregen als front-end developer.
Danni Rombaut
Webdesigner
 
Het "up-tempo" van de cursussen, de excellente leerkrachten die elk sterk zijn in hun eigen vakgebied, de opdrachten die voor een nieuwbakken vormgever een hele uitdaging waren en een allesomvattend eindwerk als slotsom, het heeft me heel veel geleerd. Met name het grafisch gedeelte gebruik ik nu dagelijks in m'n job.  
Katelijne Cools
Grafisch Vormgever
 
Persoonlijk heb ik deze opleiding ervaren als zeer kwalitatief, leerrijk, up to date en jobgericht. Ook de leerkrachten zijn erg gedreven en gepassioneerd. CVO De Verdieping biedt een korte en praktische opleiding die de student direct klaarstoomt voor een job. Op slechts 6 maanden tijd heb je voldoende kennis om aan de slag te kunnen als front-end developer.
Marijn Cornelissen
Webdesigner