Administratief Commercieel Bediende

U bent hier

Ben jij een duizendpoot op zoek naar een afwisselende job? Spreken contacten met klanten en logistiek je aan? Heb je interesse in de courante computerprogramma's en in talen? Wil je de motor van het bedrijf zijn? Samen in een team met verkopers en vertegenwoordigers? Dan is onze opleiding tot Administratief Commercieel Bediende je op het lijf geschreven. Tijdens de opleiding krijg je een aantal informaticapakketten zoals: Windows, Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast wordt de nodige aandacht gespendeerd aan het leren of sneller leren typen. Je communicatievaardigheden worden verder aangescherpt in het vak communicatie en in de cursussen commercieel Frans en Engels. Tenslotte krijg je een inleiding tot bedrijfsboekhouding.

Inhoud

  • Windows 
  • Word, Outlook, Excel, PowerPoint
  • commercieel Engels
  • commercieel Frans
  • commerciële vaardigheden
  • boekhoudpakket
  • klaviervaardigheden
  • basis burgerlijk recht en handelsrecht

 

Duur

  • Voltijds: 5 maanden, gevolgd door 6 weken bedrijfsstage (=springplank naar werk)

 

Download: standaard cv

Belangrijk: Voor deze opleiding kan VDAB je als werkloze geen wettelijke garanties en voordelen (kinderopvang, verplaatsingskosten, ...) bieden. Voor opleidingen tijdens de kantooruren moet je als uitkeringsgerechtigde werkloze eerst goedkeuring aan de RVA vragen.

 

Hoe kandidaat stellen?


 

Aarzel niet om het standaard cv te downloaden en te mailen naar dagopleiding[at]cvodeverdieping[dot]be!

Je kan dit cv ook per post versturen naar:

CVO De Verdieping, t.a.v. trajectbegeleiding
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

We nodigen jou dan graag uit voor de eerstvolgende informatievergadering.

Voor alle inlichtingen, bel 011 42 32 19.

Je kan je doorlopend kandidaat stellen voor één van onze dagopleidingen.

MEER INFO & PRIJZEN

Alle cursussen en opleidingen

Getuigenissen


Wat zeggen cursisten over onze dagopleidingen?

Dankzij de bekwame leraren en de intensieve onderdompeling werd het een heel leerrijk parcours. Vaardigheden als HTML, CSS, PHP, jQuery, Drupal en Photoshop openden deuren voor mij. Want enkele maanden na mijn stage bij het Hasseltse reclamebureau Hands vond ik een job waarbij ik zowel mijn taalvaardigheden als mijn webskills kan benutten. Ik onderhoud de hoofdwebsite, ontwikkel nieuwe websites voor (internationale) projecten en dankzij de grafische vaardigheden die ik opdeed tijdens de opleiding maak ik zelfs brochures en flyers.
Dana Brouckmans
Webdesigner
 
Persoonlijk heb ik deze opleiding ervaren als zeer kwalitatief, leerrijk, up to date en jobgericht. Ook de leerkrachten zijn erg gedreven en gepassioneerd. CVO De Verdieping biedt een korte en praktische opleiding die de student direct klaarstoomt voor een job. Op slechts 6 maanden tijd heb je voldoende kennis om aan de slag te kunnen als front-end developer.
Marijn Cornelissen
Webdesigner
 
Bij aanvang van deze cursus werd al snel duidelijk dat het hier om een heel degelijke opleiding ging en dat er hard gewerkt ging moeten worden. De opleiding is zeer technisch en van hoog niveau. Ik ben enorm tevreden dat ik de beslissing heb gemaakt om mij zes maanden te focussen voor deze opleiding want onmiddellijk na de stage heb ik dan ook mijn droomjob gevonden.
Elleke Van Win
Grafisch Vormgever