Administratief Commercieel Bediende

U bent hier

De opleiding start op 15 maart 2017. Er zijn nog plaatsen vrij!

Ben jij een duizendpoot op zoek naar een afwisselende job? Spreken contacten met klanten en logistiek je aan? Heb je interesse in de courante computerprogramma's en in talen? Wil je de motor van het bedrijf zijn? Samen in een team met verkopers en vertegenwoordigers? Dan is onze opleiding tot Administratief Commercieel Bediende je op het lijf geschreven. Tijdens de opleiding krijg je een aantal informaticapakketten zoals: Windows, Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast wordt de nodige aandacht gespendeerd aan het leren of sneller leren typen. Je communicatievaardigheden worden verder aangescherpt in het vak communicatie en in de cursussen commercieel Frans en Engels. Tenslotte krijg je een inleiding tot bedrijfsboekhouding.

Inhoud

  • Windows 
  • Word, Outlook, Excel, PowerPoint
  • commercieel Engels
  • commercieel Frans
  • commerciële vaardigheden
  • boekhoudpakket
  • klaviervaardigheden
  • basis burgerlijk recht en handelsrecht

 

Duur

  • Voltijds: 5 maanden, gevolgd door 6 weken bedrijfsstage (=springplank naar werk)

 

Download: standaard cv

Belangrijk: Voor deze opleiding kan VDAB je als werkloze geen wettelijke garanties en voordelen (kinderopvang, verplaatsingskosten, ...) bieden. Voor opleidingen tijdens de kantooruren moet je als uitkeringsgerechtigde werkloze eerst goedkeuring aan de RVA vragen.

 

Hoe kandidaat stellen?


 

Aarzel niet om het standaard cv te downloaden en te mailen naar dagopleiding[at]cvodeverdieping[dot]be!

Je kan dit cv ook per post versturen naar:

CVO De Verdieping, t.a.v. trajectbegeleiding
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

We nodigen jou dan graag uit voor de eerstvolgende informatievergadering.

Voor alle inlichtingen, bel 011 42 32 19.

Je kan je doorlopend kandidaat stellen voor één van onze dagopleidingen.

MEER INFO & PRIJZEN

Alle cursussen en opleidingen

Getuigenissen


Wat zeggen cursisten over onze dagopleidingen?

Het zijn ook de bedrijven die moeten openstaan om iemand de kans te geven om te bewijzen dat ze geschikt zijn voor de functie, want kennis is niet alles, maar ook de gedrevenheid. Voor iemand met geen of weinig ervaring tot iemand met ervaring (maar lange tijd werkloos) is deze opleiding een grote stap in het verkrijgen van een job in de IT sector.
Dennis Werckx
Computertechnicus
 
Dankzij de intensieve en inhoudelijk sterke cursus ben ik een geen tijd volwaardig grafisch ontwerper geworden. De knowhow van de leerkrachten was dan ook uitstekend, ze wisten op al mijn vragen steeds een antwoord. Dankzij de stage die aan de opleiding verbonden is heb ik een job als marketing assistant gevonden. Ik doe nu het grafische werk wat ze vroeger moesten uitbesteden, en ik heb eindelijk een job gevonden. De ideale match dus!
Kevin Kiggen
Grafisch Vormgever
 
Het internet blijft niet stil staan, integendeel, het verandert sneller dan je denkt. De leerkrachten blijven alles op de voet volgen en nemen dit mee in hun lessenpakket, zodat je als student niet “achterstaat” met wat er zich op de werkvloer speelt. Door de steun van mijn medestudenten en de leerkrachten, ben ik trotse eigenaar van het diploma Webdesigner-Webontwikkelaar!
Caroline Van Herck
Webdesigner