Administratief Commercieel Bediende

U bent hier

De opleiding start op 15 maart 2017. Er zijn nog plaatsen vrij!

Ben jij een duizendpoot op zoek naar een afwisselende job? Spreken contacten met klanten en logistiek je aan? Heb je interesse in de courante computerprogramma's en in talen? Wil je de motor van het bedrijf zijn? Samen in een team met verkopers en vertegenwoordigers? Dan is onze opleiding tot Administratief Commercieel Bediende je op het lijf geschreven. Tijdens de opleiding krijg je een aantal informaticapakketten zoals: Windows, Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast wordt de nodige aandacht gespendeerd aan het leren of sneller leren typen. Je communicatievaardigheden worden verder aangescherpt in het vak communicatie en in de cursussen commercieel Frans en Engels. Tenslotte krijg je een inleiding tot bedrijfsboekhouding.

Inhoud

  • Windows 
  • Word, Outlook, Excel, PowerPoint
  • commercieel Engels
  • commercieel Frans
  • commerciële vaardigheden
  • boekhoudpakket
  • klaviervaardigheden
  • basis burgerlijk recht en handelsrecht

 

Duur

  • Voltijds: 5 maanden, gevolgd door 6 weken bedrijfsstage (=springplank naar werk)

 

Download: standaard cv

Belangrijk: Voor deze opleiding kan VDAB je als werkloze geen wettelijke garanties en voordelen (kinderopvang, verplaatsingskosten, ...) bieden. Voor opleidingen tijdens de kantooruren moet je als uitkeringsgerechtigde werkloze eerst goedkeuring aan de RVA vragen.

 

Hoe kandidaat stellen?


 

Aarzel niet om het standaard cv te downloaden en te mailen naar dagopleiding[at]cvodeverdieping[dot]be!

Je kan dit cv ook per post versturen naar:

CVO De Verdieping, t.a.v. trajectbegeleiding
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

We nodigen jou dan graag uit voor de eerstvolgende informatievergadering.

Voor alle inlichtingen, bel 011 42 32 19.

Je kan je doorlopend kandidaat stellen voor één van onze dagopleidingen.

MEER INFO & PRIJZEN

Alle cursussen en opleidingen

Getuigenissen


Wat zeggen cursisten over onze dagopleidingen?

Het is een erg snelle en drukke opleiding, maar daar waren alle cursisten wel op voorbereid. Ik had echter niet vaak de indruk dat het echt overweldigend werd. Ik zal nu in ieder geval niet meer afgerekend kunnen worden op een gebrek aan computervaardigheden zoals tweemaal op een job interview voordien het geval was. Mijn huidige job zou ik ook niet hebben zonder de opleiding aangezien die verder kwam uit de werkstage.
Jan Versmissen
Webdesigner
 
Ik heb deze opleiding met veel plezier gedaan, het was heel zwaar, intens en met harde deadlines, heb er erg veel uit geleerd, zowel theoretisch als praktisch. Eenmaal op de werkvloer zijn deadlines dagelijkse kost. En de leerkrachten hebben ons daar goed op voorbereid. Ook na de schooluren in het weekend kon je rekenen op de hulp van de leerkrachten. Super!
David Porschmann
Webdesigner
 
Ik heb gekozen voor de richting webdesigner/webdeveloper omdat het een korte maar intense opleiding is die gevolgd wordt door een stage. Door de stage kan je je bewijzen en ervaring op doen. Dankzij de goede begeleiding en gedreven leerkrachten ben ik nu actief als webdesigner.
Kevin Vermeyen
Webdesigner