Bordenbouwer – Elektrische Stuur- en Regelborden

U bent hier

Word Bordenbouwer – Elektrische Stuur- en Regelborden

Arbeidsmarktgerichte dagopleiding

Ben je handig en een kei in logisch denkwerk? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! In deze korte beroepsopleiding leer je onder begeleiding van een vakexpert verschillende soorten elektrische borden opbouwen. Je start met een lege kast, monteert de onderdelen van het bord en voorziet de bedrading. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, en dat volgens de wensen van de klant.

De opleiding wordt samen met bedrijven uit de regio aangeboden. Zo kan je al tijdens de lessen met het juiste materiaal en échte opdrachten aan de slag.

Tijdens de sollicitatietrainings- en stagezoektochtlessen maak je kennis met bedrijven en werkgevers. Je stagetraject biedt je de mogelijkheid je talent, competenties en inzet te tonen. Een unieke kans om meteen na de opleiding aan de slag te kunnen, dus. Het beroep van Bordenbouwer vormt immers een knelpunt binnen de industriële elektriciteit.

Praktisch
  • Duurtijd van 4 maanden, inclusief sollicitatietraining en een bedrijfsstage van 4 weken.
  • Start in oktober en februari.
  • Je volgt elke dag les, en dat van 8:35 tot 12:25 en van 13:05 tot 16:55. Er worden regelmatig lesvrije momenten ingeroosterd.
  • Zit je in je beroepsinschakelingstijd, ben je uitkeringsgerechtigde werkzoekende of kadert je opleiding in een door VDAB erkend traject naar werk? Dan heb je recht op een volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld.
Profiel
  • Je wil aan de slag in de sector van de industriële elektriciteit, en bent op zoek naar een korte opleiding met een grote kans op tewerkstelling in de regio.
  • Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken met oog voor de wensen van de klant.
  • Je bent op zoek naar een technische job die je toelaat binnen het bedrijf door te groeien. 
Stage

Gedurende de hele opleiding kan je rekenen op de begeleiding en steun van onze gemotiveerde trajectbegeleiders. Ze leren je de kneepjes van het solliciteren en staan je bij in je zoektocht naar een toffe stageplaats die bij jou past.

De stage is een belangrijke springplank naar een (eerste) job! Gedurende vier weken bewijs je jezelf op de werkvloer.

Prijs

De prijs van de opleiding is afhankelijk van je situatie. In bepaalde gevallen springt VDAB bij, waardoor een deel van de inschrijvingsgelden vervalt. Ben je jonger dan 25? Dan behouden je ouders het recht op kindergeld zolang je de opleiding  volgt. Onze trajectbegeleiders bekijken samen met jou wat de precieze prijs van de opleiding is.

Vragen?

Contacteer onze trajectbegeleiders op trajectbegeleiding[at]cvodeverdieping[dot]be.

 

Hoe kandidaat stellen?


Maak werk van je droomjob! Je kan je doorlopend kandidaat stellen voor al onze dagopleidingen.

Stel je kandidaat

Ontdek al onze dagopleidingen

Getuigenissen


Wat zeggen cursisten over onze dagopleidingen?

Persoonlijk heb ik deze opleiding ervaren als zeer kwalitatief, leerrijk, up to date en jobgericht. Ook de leerkrachten zijn erg gedreven en gepassioneerd. CVO De Verdieping biedt een korte en praktische opleiding die de student direct klaarstoomt voor een job. Op slechts 6 maanden tijd heb je voldoende kennis om aan de slag te kunnen als front-end developer.
Marijn Cornelissen
Webdesigner
 
Dankzij de intensieve en inhoudelijk sterke cursus ben ik een geen tijd volwaardig grafisch ontwerper geworden. De knowhow van de leerkrachten was dan ook uitstekend, ze wisten op al mijn vragen steeds een antwoord. Dankzij de stage die aan de opleiding verbonden is heb ik een job als marketing assistant gevonden. Ik doe nu het grafische werk wat ze vroeger moesten uitbesteden, en ik heb eindelijk een job gevonden. De ideale match dus!
Kevin Kiggen
Grafisch Vormgever
 
De kracht van de opleiding bij CVO De Verdieping zat er grotendeels in dat het goed aansluit bij wat de arbeidsmarkt vraagt. De opleiding speelt heel kort op de bal. Veel korter dan een opleiding van 3 jaar. Want in 3 jaar verandert er veel en is je kennis van het begin van de opleiding al verouderd als je afstudeert. Bewijs ervan: Ik heb niet lang moeten zoeken naar werk.
Inge Mesuere
Webdesigner