Bordenbouwer – Elektrische Stuur- en Regelborden

U bent hier

Word Bordenbouwer – Elektrische Stuur- en Regelborden

Arbeidsmarktgerichte dagopleiding

Ben je handig en een kei in logisch denkwerk? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! In deze korte beroepsopleiding leer je onder begeleiding van een vakexpert verschillende soorten elektrische borden opbouwen. Je start met een lege kast, monteert de onderdelen van het bord en voorziet de bedrading. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, en dat volgens de wensen van de klant.

De opleiding wordt samen met bedrijven uit de regio aangeboden. Zo kan je al tijdens de lessen met het juiste materiaal en échte opdrachten aan de slag.

Tijdens de sollicitatietrainings- en stagezoektochtlessen maak je kennis met bedrijven en werkgevers. Je stagetraject biedt je de mogelijkheid je talent, competenties en inzet te tonen. Een unieke kans om meteen na de opleiding aan de slag te kunnen, dus. Het beroep van Bordenbouwer vormt immers een knelpunt binnen de industriële elektriciteit.

Praktisch
  • Duurtijd van 4 maanden, inclusief sollicitatietraining en een bedrijfsstage van 4 weken.
  • Start in oktober en februari.
  • Je volgt elke dag les, en dat van 8:35 tot 12:25 en van 13:05 tot 16:55. Er worden regelmatig lesvrije momenten ingeroosterd.
  • Zit je in je beroepsinschakelingstijd, ben je uitkeringsgerechtigde werkzoekende of kadert je opleiding in een door VDAB erkend traject naar werk? Dan heb je recht op een volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld.
Profiel
  • Je wil aan de slag in de sector van de industriële elektriciteit, en bent op zoek naar een korte opleiding met een grote kans op tewerkstelling in de regio.
  • Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken met oog voor de wensen van de klant.
  • Je bent op zoek naar een technische job die je toelaat binnen het bedrijf door te groeien. 
Stage

Gedurende de hele opleiding kan je rekenen op de begeleiding en steun van onze gemotiveerde trajectbegeleiders. Ze leren je de kneepjes van het solliciteren en staan je bij in je zoektocht naar een toffe stageplaats die bij jou past.

De stage is een belangrijke springplank naar een (eerste) job! Gedurende vier weken bewijs je jezelf op de werkvloer.

Prijs

De prijs van de opleiding is afhankelijk van je situatie. In bepaalde gevallen springt VDAB bij, waardoor een deel van de inschrijvingsgelden vervalt. Ben je jonger dan 25? Dan behouden je ouders het recht op kindergeld zolang je de opleiding  volgt. Onze trajectbegeleiders bekijken samen met jou wat de precieze prijs van de opleiding is.

Vragen?

Contacteer onze trajectbegeleiders op trajectbegeleiding[at]cvodeverdieping[dot]be.

 

Hoe kandidaat stellen?


Maak werk van je droomjob! Je kan je doorlopend kandidaat stellen voor al onze dagopleidingen.

Stel je kandidaat

Ontdek al onze dagopleidingen

Getuigenissen


Wat zeggen cursisten over onze dagopleidingen?

Bij aanvang van deze cursus werd al snel duidelijk dat het hier om een heel degelijke opleiding ging en dat er hard gewerkt ging moeten worden. De opleiding is zeer technisch en van hoog niveau. Ik ben enorm tevreden dat ik de beslissing heb gemaakt om mij zes maanden te focussen voor deze opleiding want onmiddellijk na de stage heb ik dan ook mijn droomjob gevonden.
Elleke Van Win
Grafisch Vormgever
 
Met heel veel plezier kijk ik terug op mijn tijd bij CVO De Verdieping in Heusden-Zolder, waar heb ik de opleiding Webdesigner gevolgd heb. Een erg pittige opleiding die ervoor zorgde dat ik weer een full-time dagbesteding had. Toffe leraren, die stuk voor stuk weten waar ze over praten en me een goede basis hebben gegeven om als junior in het vak aan de slag te kunnen gaan.
Natascha van den Heuvel
Webdesigner
 
Op slechts een half jaar tijd heb ik enorm veel bijgeleerd, zowel op technisch als creatief vlak. Ik zou de opleiding ook zeker aanraden aan andere mensen. Het is best wel zwaar maar je leert er zoveel. Zonder deze opleiding zou ik nu ook niet in staat zijn om freelance opdrachten voor klanten uit te voeren.
Dana Schoofs
Grafisch vormgever