Stukadoor

U bent hier

Word Stukadoor

Arbeidsmarktgerichte dagopleiding met bedrijfsstage

Onze stukadoors worden opgeleid tot specialisten in binnen- en buitenpleisterwerk. Maar ook bij het plaatsen en afwerken van binnenmuren in Gyproc, het omtoveren van de zolder tot kinderkamer en de kelder tot hobbyruimte zijn ze aan zet. De opleiding besteedt ook de nodige aandacht aan veilig werken, ook op hoogte, aan succesvol solliciteren en een juiste werkhouding. Tijdens je stage maak je kennis met de job – heel wat cursisten kunnen na hun stage dan ook aan de slag in het stagebedrijf. Kortom, een unieke troef voor jou als cursist!

CVO De Verdieping biedt deze opleiding als enige in Limburg aan, en doet dit in samenwerking met VDAB. Zo kan je na je opleiding nog vlotter aan de slag. Vanaf september 2019 kan je de opleiding ook vlot met de vakken van Aanvullende Algemene Vorming combineren en zo tot een diploma secundair onderwijs komen.

Praktisch
  • Diplomagericht traject.
  • Duurtijd van 6 maanden, inclusief sollicitatietraining en een bedrijfsstage van 4 weken.
  • Start in september.
  • In samen­werking met VDAB, dus met alle wettelijke garanties en voordelen (vergoeding kinderopvang, verplaatsingsvergoeding, ...).
  • Je volgt elke dag les, en dat van 8:35 tot 12:25 en van 13:05 tot 16:55. Er worden regelmatig lesvrije momenten ingeroosterd.
  • Zit je in je beroepsinschakelingstijd, ben je uitkeringsgerechtigde werkzoekende of kadert je opleiding in een door VDAB erkend traject naar werk? Dan heb je recht op een volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld.
Stage

Gedurende de hele opleiding kan je rekenen op de begeleiding en steun van onze gemotiveerde trajectbegeleiders. Ze leren je de kneepjes van het solliciteren en staan je bij in je zoektocht naar een toffe stageplaats die bij jou past.

De stage is een belangrijke springplank naar een (eerste) job! Gedurende vijf weken bewijs je jezelf op de werkvloer.

Prijs

De prijs van de opleiding is afhankelijk van je situatie. In bepaalde gevallen springt VDAB bij, waardoor een deel van de inschrijvingsgelden vervalt. Ben je jonger dan 25? Dan behouden je ouders het recht op kindergeld zolang je de opleiding  volgt. Onze trajectbegeleiders bekijken samen met jou wat de precieze prijs van de opleiding is.

Wil je je diploma secundair onderwijs behalen?

Combineer deze opleiding met de vakken van Aanvullende Algemene Vorming, en behaal je diploma in een vakgebied dat je ligt én in een formule die bij jou past.

Vragen?

Contacteer onze trajectbegeleiders op trajectbegeleiding[at]cvodeverdieping[dot]be.

 

Hoe kandidaat stellen?


Maak werk van je droomjob! Je kan je doorlopend kandidaat stellen voor al onze dagopleidingen.

Stel je kandidaat

Ontdek al onze dagopleidingen

Getuigenissen


Wat zeggen cursisten over onze dagopleidingen?

Ik heb gekozen voor de richting webdesigner/webdeveloper omdat het een korte maar intense opleiding is die gevolgd wordt door een stage. Door de stage kan je je bewijzen en ervaring op doen. Dankzij de goede begeleiding en gedreven leerkrachten ben ik nu actief als webdesigner.
Kevin Vermeyen
Webdesigner
 
Het zijn ook de bedrijven die moeten openstaan om iemand de kans te geven om te bewijzen dat ze geschikt zijn voor de functie, want kennis is niet alles, maar ook de gedrevenheid. Voor iemand met geen of weinig ervaring tot iemand met ervaring (maar lange tijd werkloos) is deze opleiding een grote stap in het verkrijgen van een job in de IT sector.
Dennis Werckx
Computertechnicus
 
Toen mijn stage van start ging, merkte ik dat de cursus zeer praktijkgericht is. Alles wat ik geleerd heb, heb ik ook kunnen toepassen. En soms was men op mijn stageplek zelfs verbaasd over de technische kennis die ik opgedaan had. Ik ben zeer tevreden over de opleiding, en zou ze zeker opnieuw doen. Bij de start ervan was ik 2 jaar werkloos, ik heb meteen werk gevonden na de opleiding.
Ann Voordeckers
Grafisch Vormgever