Koen Timmers in top 10 beste leerkrachten ter wereld

U bent hier

15

feb

Koen Timmers in top 10 beste leerkrachten ter wereld

Sleept hij ook de eerste plaats in de wacht? Dat komen we te weten tijdens de prijsuitreiking van de Global Teacher Prize. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Global Education and Skills Forum op zondag 18 maart in Dubai. De prijsuitreiking is live te volgen, vanaf 15:00 Belgische tijd.

 

Online lessen in vluchtelingenkampen en ‘Climate Action’

Met ‘Project Kakuma’ creëerde Koen de mogelijkheid voor Afrikaanse vluchtelingen om via Skype les te volgen. Wereldwijd werkten hier 159 leerkrachten aan mee.
Ook het online platform rond klimaatverandering – ‘Climate Action’ – kon op veel bijval rekenen. Maar liefst 250 scholen uit 69 landen zetten zich voor het project in.

“Ik denk dat het de som is die nu de doorslag geeft. De combinatie van de twee projecten zorgt er dus voor dat ik de top tien haal.”

Volg onze leerkracht Koen op de voet via zijn website.

Lees hier het artikel dat in de week van 5 maart in HUMO verscheen.

 

Foto door Boumediene Belbachir

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By kirsten

Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

18 feb 2019

Op zaterdag 16 februari heropende we ons vernieuwde serrecomplex, en dat met een heus tuinfeest. Lees meer

By kirsten

Kom je naar ons tuinfeest?

24 jan 2019

Op zaterdag 16 februari heropenen we onze volledig vernieuwde Serres, en dat met een heus tuinfeest. Een uitgelezen kans om onze nieuwe groencursussen te ontdekken! Onze tuinexperts lichten tijdens tal van gratis workshops en demo’s graag een tipje van de sluier. Lees meer

By kirsten

Feesteditie van De Warmste Break

03 dec 2018

Voor het vijfde jaar op rij zet CVO De Verdieping de Warmste Break op poten. Zo dragen we ons steentje bij aan De Warmste Week! Lees meer