Meer dan 180 volwassen cursisten schitteren tijdens proclamatie

U bent hier

27

jun

Meer dan 180 volwassen cursisten schitteren tijdens proclamatie

Op woensdagavond 25 juni 2019 bekroonden de leerkrachten van CVO De Verdieping het harde werk van onze cursisten uit verschillende arbeidsmarktgerichte dagopleidingen uit het schooljaar 2018-2019, en dat aan de hand van een plechtige proclamatie. Meer dan 145 cursisten studeerden af met een stevig beroepscertificaat. Meer dan de helft van onze cursisten vond al tijdens de stageperiode een job in het verlengde van de gevolgde opleiding.

Ook de cursisten die dit jaar de kaap van 50 cursussen in ons centrum rondden, werden in de bloemetjes gezet. Als kers op de taart werd de website voor de Stuurgroep Volwassenenonderwijs – een eindproject van de afgestudeerde webdesigners – officieel gelanceerd.Naar goede gewoonte trok de school weer alle registers open – schepen van Onderwijs Marleen Hoydonckx, directeur Jurgen Mijten, trajectbegeleiders en leerkrachten reikten certificaten en diploma’s secundair onderwijs uit in één van volgende dagopleidingen.

- Bouwkundig CAD-Tekenaar
- Elektricien – Residentieel Elektrotechnisch Installateur
- Stukadoor- Schilder-Behanger
- Hovenier – Tuinaanleg en -onderhoud
- Computer- en Netwerktechnicus
- Allround Businessmedewerker
- Medisch-Administratief Bediende
- Brasserie- en Bistromedewerker
- Fotograaf- Grafisch Vormgever
- Webdesigner Front-end Developer
- Webmaster en Social Media Manager

In september gaan de meeste dagopleidingen opnieuw van start. Geïnteresseerde kandidaten kunnen vanaf nu reeds contact opnemen met onze trajectbegeleiders via trajectbegeleiding[at]cvodeverdieping[dot]be of tijdens de kantooruren via 011 42 32 19.

Bekijk het beeldverslag op onze Facebookpagina!

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By nele

Coronavirus – maatregelen en updates

13 mrt 2020

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen in alle scholen te schorsen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen. Volg hier de updates voor onze school. Lees meer

By nele

Pilootproject voor Limburg vergroot arbeidskansen van deelnemers (persbericht)

05 mrt 2020

CVO De Verdieping reikt eerste competentiebewijzen voor Groen- en Tuinaanleg uit Lees meer

By nele

Schrijf je in voor Boost je Loopbaan!

18 dec 2019

Op zaterdag 11 januari 2020 krijg je antwoorden op al je inhoudelijke, administratieve en praktische vragen over een diplomagericht traject op jouw maat of een arbeidsmarktgerichte dagopleiding met bedrijfsstage. Lees meer