Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

U bent hier

18

feb

Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

Op zaterdag 16 februari heropende we ons vernieuwde serrecomplex, en dat met een heus tuinfeest. Talrijke bezoekers namen deel aan interessante tuinworkshops en -demo’s en achter de barbecue zorgden de grillspecialisten van de nieuwe BBQ Academy-cursus voor heel wat lekkere hapjes.

Met gepaste fierheid lanceerden directeur Jurgen Mijten en schepen van Onderwijs Marleen Hoydonckx het nieuwe groenaanbod. De vernieuwde Serres zijn dan ook een meer dan ooit dé leerplek voor iedereen met groene vingers. Zo kan je er eigen groenten en kleinfruit leren telen, je gazon, terras of oprit leren aanleggen of alles over de aanleg van een groendak of -gevel vernemen.

Interesse? Neem dit voorjaar je tuin al onder handen – de meeste cursussen starten in de week van 11 maart!

Ontdek het volledige aanbod en schrijf je in op https://beta.cvodeverdieping.be/cursussen-en-opleidingen/tuinbouw-en-tuinontwerp en https://beta.cvodeverdieping.be/cursussen-en-opleidingen/koken-en-bakken.

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By toon

#1920 – De avant-première van schooljaar 2019-2020!

21 mei 2019

Wees zeker van je plaatsje in de klas en schrijf je als eerste voor het nieuwe schooljaar in. Vanaf 27 mei staan de inschrijvingen open voor het grote publiek. Lees meer

By toon

Dag van de ICT

25 apr 2019

Ben je geboeid door netwerken, clouddiensten, opensourcesoftware en computer- en serversystemen? Wil je graag in de ict-sector aan de slag? Kom dan op zaterdag 4 mei 2019 naar de Dag van de Ict Lees meer

By kirsten

Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

18 feb 2019

Op zaterdag 16 februari heropende we ons vernieuwde serrecomplex, en dat met een heus tuinfeest. Lees meer