Openlesweek van 8 januari 2018 tot 13 januari 2018

U bent hier

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Speel je met het idee om een bepaalde cursus of opleiding te volgen? Zou je graag eens de sfeer opsnuiven en van enkele lessen willen proeven voor je de knoop doorhakt? Registreer je dan gratis voor onze openlesweek! Van maandag 8 januari 2018 tot en met zaterdag 13 januari 2018 zetten we het hele aanbod in de kijker.

Zowel in de voormiddag als ’s avonds kan je een rondleiding volgen en een blik in de verschillende klassen werpen. Neem een kijkje in onze fotostudio’s, keukens en computer-, tablet- en taalklassen. Ook onze bouwateliers in de Ganzenstraat zijn een bezoekje waard.

Natuurlijk geven onze leerkrachten je graag meer informatie over onze andere cursussen en opleidingen. Daarnaast staan onze trajectbegeleiders klaar om al je vragen over onze arbeidsmarktgerichte dagopleidingen te beantwoorden (niet op woensdagavond).

Klik op de naam van het interessegebied en ontdek wat er op het programma staat. Je mag je gerust op verschillende momenten tijdens de week een bezoekje brengen!

Registreren is gratis, maar wel verplicht. Klik op de ‘Registreer’-knop en vul het formulier in.

Meld je de dag zelf 5 minuutjes voor aanvang aan. Let op – sommige lessen gaan door in de ateliers in Ganzenstraat 37 (vlakbij De Machinevriend).

Registreer je tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt!
Onder de vroege inschrijvers worden maar liefst vijf kortingsbonnen ter waarde van 50 euro verloot!

vm
nm
av
vm
nm
av

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By kirsten

Koen Timmers in top 10 beste leerkrachten ter wereld

15 feb 2018

Sleept hij ook de eerste plaats in de wacht? Dat komen we te weten tijdens de prijsuitreiking van de Global Teacher Prize. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Global Education and Skills Forum op zondag 18 maart in Dubai. Lees meer

By dominique

Kom naar onze jobdag

28 dec 2017Op vrijdag 2 februari 2018 organiseren we van 13:00 tot 16:00 de derde editie van onze jobdag. VDAB Limburg ondersteunt deze jobdag – onze uitnodiging wordt dan ook in de lokale werkwinkels verspreid en enkele medewerkers zullen eveneens een infostand bemannen. Lees meer

By dominique

Infosessies hovenier

07 dec 2017

Er gaan infosessies voor de opleiding hovenier door in CVO De Verdieping op dinsdag 12 december en donderdag 18 januari om 9:30. Lees meer