Openlesweek van 8 januari 2018 tot 13 januari 2018

U bent hier

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Speel je met het idee om een bepaalde cursus of opleiding te volgen? Zou je graag eens de sfeer opsnuiven en van enkele lessen willen proeven voor je de knoop doorhakt? Registreer je dan gratis voor onze openlesweek! Van maandag 8 januari 2018 tot en met zaterdag 13 januari 2018 zetten we het hele aanbod in de kijker.

Zowel in de voormiddag als ’s avonds kan je een rondleiding volgen en een blik in de verschillende klassen werpen. Neem een kijkje in onze fotostudio’s, keukens en computer-, tablet- en taalklassen. Ook onze bouwateliers in de Ganzenstraat zijn een bezoekje waard.

Natuurlijk geven onze leerkrachten je graag meer informatie over onze andere cursussen en opleidingen. Daarnaast staan onze trajectbegeleiders klaar om al je vragen over onze arbeidsmarktgerichte dagopleidingen te beantwoorden (niet op woensdagavond).

Klik op de naam van het interessegebied en ontdek wat er op het programma staat. Je mag je gerust op verschillende momenten tijdens de week een bezoekje brengen!

Registreren is gratis, maar wel verplicht. Klik op de ‘Registreer’-knop en vul het formulier in.

Meld je de dag zelf 5 minuutjes voor aanvang aan. Let op – sommige lessen gaan door in de ateliers in Ganzenstraat 37 (vlakbij De Machinevriend).

Registreer je tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt!
Onder de vroege inschrijvers worden maar liefst vijf kortingsbonnen ter waarde van 50 euro verloot!

vm
nm
av
vm
nm
av

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By dominique

Infosessies hovenier

07 dec 2017

Er gaan infosessies voor de opleiding hovenier door in CVO De Verdieping op dinsdag 12 december en donderdag 18 januari om 9:30. Lees meer

By dominique

Openlesweek

06 dec 2017

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Speel je met het idee om een bepaalde cursus of opleiding te volgen? Zou je graag eens de sfeer opsnuiven en van enkele lessen willen proeven voor je de knoop doorhakt? Schrijf je dan gratis voor onze openlesweek in! Van maandag 8 januari 2018 tot en met zaterdag 13 januari 2018 zetten we het hele aanbod in de kijker. Lees meer

By dominique

De Warmste Break

04 dec 2017

Ook dit jaar draagt  CVO De Verdieping z'n steentje weer bij aan De Warmste Week. We organiseren de Warmste Break van maandag 18 december tot donderdag 21 december in de cafetaria, en dit zowel voor cursisten als leerkrachten. Lees meer