Wereldlunch in het MUZEcafé

U bent hier

 

De tweede reeks van Wereldlunch @ Muzecafé zit erop. Zodra we starten met de derde editie, ontdek je alle informatie op deze pagina en op Facebook!

Tijd om te tafelen?

Kom binnen en schuif je voeten onder tafel voor een lekkere, warme lunch in het MUZEcafé. Cursisten van CVO De Verdieping bereiden, presenteren en serveren een wereldlunch onder begeleiding van een professionele chef. Ze koken op school en serveren in het MUZEcafé. Het is een internationale groep cursisten die met veel goesting hun kooktalent versterkt en hun zelfvertrouwen vergroot.

Wanneer? 
Elke woensdag van 12:00 tot 13:30.

Waar? 
In het MUZEcafé - Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder

Reserveer je tafel

Op ’t menu …
 

Zodra onze cursisten en hun chef starten aan de derde editie, ontdek je hier het menu.

Reserveer je tafel

Veelgestelde vragen
 

Je betaalt €5 voor een soep. Een dagschotel kost €10.
Je kan cash betalen of met bancontact.
Je kan in het reservatieformulier aanduiden dat je een vegetarische variant van het gerecht verkiest. Je geeft dit bij voorkeur minstens 1 dag op voorhand door zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens het bereiden van de gerechten. 
Je kan geen kindergerechten bestellen, maar we kunnen wel op jouw vraag een leeg mee-eet bordje voorzien voor je kindje(s).
Vul het reservatieformulier tijdig en volledig in om zeker te zijn van jouw tafel. Zo weten we dat je komt en kunnen we je contacteren over je reservatie, mocht dat nodig zijn.
Ja hoor, je kan reserveren voor een groep van maximum 10 personen! 
Je wacht best niet tot het laatste moment. Reserveer bij voorkeur minstens 1 dag op voorhand. 

 

Kortom … Vergeet af en toe die boterhamdoos op het aanrecht, kom ontspannen met je collega’s of plan een lunch met vriend(inn)en.

Dit ‘proef’-project is een samenwerking tussen CVO De Verdieping en Cultuurcentrum MUZE.

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By nele

Coronavirus – maatregelen en updates

13 mrt 2020

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen in alle scholen te schorsen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen. Volg hier de updates voor onze school. Lees meer

By nele

Pilootproject voor Limburg vergroot arbeidskansen van deelnemers (persbericht)

05 mrt 2020

CVO De Verdieping reikt eerste competentiebewijzen voor Groen- en Tuinaanleg uit Lees meer

By nele

Schrijf je in voor Boost je Loopbaan!

18 dec 2019

Op zaterdag 11 januari 2020 krijg je antwoorden op al je inhoudelijke, administratieve en praktische vragen over een diplomagericht traject op jouw maat of een arbeidsmarktgerichte dagopleiding met bedrijfsstage. Lees meer