Troeven
- Na deze cursus ben je een echte vleeskenner. Je zult versteld staan hoeveel verschillende gerechten je met één stukje vlees kunt bereiden. Je vrienden en familie zullen jaloers zijn op jouw culinaire creaties!
Onze meesterkok, Evert Maris, deelt zijn schat aan kennis en ervaring met jou. Dankzij zijn internationale achtergrond en eigen culinaire avonturen, krijg je exclusieve tips en tricks om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Verrijk je repertoire met de meest innovatieve en smaakvolle gerechten.
In de cursus 'Lekker en Gezond' leer je:
De herkomst van vlees en de beste bereidingsmethoden om de kwaliteit te benadrukken. Gezonde kooktechnieken die de smaak en voedingswaarde van je gerechten verhogen. Onderwerpen en inhoud
Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
Tijdens de cursussen met 17 lessen moet je aangepaste werkkledij dragen. Dit is een vereiste om hygiënisch te kunnen werken.
Heb je nog geen werkkledij en wil je deze via de school aankopen? Tijdens de eerste les brengt de leerkracht je op de hoogte van de mogelijkheden.
Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je:
Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven voor deze cursus.
Geef je e-mailadres in. Je zal automatisch op de hoogte gehouden worden als er nieuwe klassen ingericht worden.
Andere cursussen die interessant zijn:
Speciale Bereidingen