Om deze cursus te volgen heb je de modules Initiatie warme keuken en Initiatie koude keuken afgerond. Je hebt dus al de nodige basisvaardigheden en vergroot in deze cursus je kennis van technieken en bereidingen.
#Wat leer je in deze cursus?
Je maakt gerechten met allerlei soorten vis, schaal- en schelpdieren – schelvis, rode poon, heilbot, rog, steenbolk, inktvis, dorade, … Aardappelbereidingen en groenten zoals zeekraal komen ook op de kaart. De versheid van vis bepalen wordt kinderspel voor jou.
We toveren elke les een driegangenmenu tevoorschijn. Je werkt weer in duo, dus je steekt elke les zelf de handen uit de mouwen. Kortom, dit is een fijne vervolgcursus voor gepassioneerde hobbykoks en cursisten met professionele ambities als hulpkok of kok.
#Onderwerpen en inhoud
- Taartjes van steenbolk met spinazie en geitenkaas
- Bisque de crevettes
- Dorade met gegrilde groene asperges, risotto rouge en geroosterde gele paprikasaus
Extra informatie