Troeven
Na deze cursus kun je met nieuwe technieken en recepten thuis aan de slag, waardoor je gezonder en bewuster kunt eten. Je krijgt handvatten om voedzame en smakelijke gerechten te maken die je zonder schuldgevoel kunt genieten.
Onze grootste troef is onze leerkracht, Evert Maris. Hij is niet alleen actief in het klaslokaal, maar heeft ook een eigen culinair avontuur. Hierdoor leer je talloze tips en tricks om de lekkerste, innovatieve gerechten op tafel te toveren waarmee je je gasten kunt verrassen.
In 'Bewust Culinair Genieten' ontdek je:
De kunst van fermenteren, een eenvoudige maar heerlijke manier om voedsel te conserveren en te verrijken. De wereld van bewuste voedingskeuzes, waarbij we de zin en onzin van verschillende diëten verkennen. Het belang van voedingsstoffen en hoe je deze kunt integreren in smakelijke gerechten, waardoor je eten niet alleen lekker, maar ook voedzaam is. Onderwerpen en inhoud
Deze cursus behandelt onder andere:
Na deze cursus kun je met nieuwe technieken en recepten thuis aan de slag, waardoor je gezonder en bewuster kunt eten. Je krijgt handvatten om voedzame en smakelijke gerechten te maken die je zonder schuldgevoel kunt genieten.
Deze cursus is geschikt voor zowel de startende foody als de hobbykok die zich wil laten verrassen. Onze gouden raad: Sta open voor alles dat op je af komt en bereid je voor op een culinaire ontdekkingsreis!
Tijdens de cursussen met 17 lessen moet je aangepaste werkkledij dragen. Dit is een vereiste om hygiënisch te kunnen werken.
Heb je nog geen werkkledij en wil je deze via de school aankopen? Tijdens de eerste les brengt de leerkracht je op de hoogte van de mogelijkheden.
Schrijf je vandaag nog in voor de cursus ‘Bewust Culinair Genieten: Vlees- en Nagerechten’ en ontdek hoe je de kunst van gezond en smakelijk koken kunt beheersen. Neem je nieuwsgierigheid en passie voor koken mee, en laten we samen de culinaire wereld verkennen!
Ontvang een studiebewijs, erkend door Onderwijs Vlaanderen.
Deze cursus behoort tot het opleidingsprofiel Keukenmedewerker van het secundair volwassenenonderwijs.
Wanneer je deze module succesvol beëindigt, ontvang je de deelcertificaten voor de volgende modules:
Je betaalt maximaal 300 euro inschrijvingsgeld per semester per opleidingsprofiel.
Meld je aan om een berekening te zien van hoe je inschrijvingsgeld begrensd werd of kan worden. →
Je kan ook nog voor de volgende cursussen in dit opleidingsprofiel inschrijven om je begrenzing van inschrijvingsgeld te behalen:
Vis- en Groentegerechten
Geef jezelf meer kansen als werknemer of als ondernemer.
Ja! Je kan als werknemer tot 80 uren Vlaams opleidingsverlof opnemen voor deze cursus.
Meer info →
ODB-Y00683 Keukenmedewerker Meer info →
ODB-Y00683-004 - Module Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten - 40 lestijden
ODB-Y00683-003 - Module Eenvoudige nagerechten - 40 lestijden
Ja! Je kan tot € 0 besparen op deze cursus door hem te betalen met opleidingscheques.
Heb je geen diploma secundair onderwijs, dan kan je tot € 0 besparen.
Meer info →
Ja! Als ondernemer kan je tot € 82,5 besparen op deze cursus dankzij de kmo-portefeuille. We rekenen een administratieve kost van 6 euro aan voor de verwerking van je kmo-dossier.
Meer info →
+ € 269 cursustotaal
+ € 6 administratieve kost
= € 275 cursustotaal via kmo
Kmo-erkenningnummer DV.O231875
Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven voor deze cursus.
Geef je e-mailadres in. Je zal automatisch op de hoogte gehouden worden als er nieuwe klassen ingericht worden.
Andere cursussen die interessant zijn:
Gevorderden