Wat leer je in deze cursus?
Ben je een thuisbakker die wil experimenteren met verrassende desembereidingen? Zit je graag met je handen in het deeg? In deze workshop krijg je inzicht over hoe je traditionele gist kan vervangen door zelfgemaakte natuurgist. Je leert brood met garnituur maken en bakt een zoete cake in een tulbandvorm.
Heb je al wat meer ervaring met de bereiding van desemgerechten? Dan is deze workshop interessant omwille van de nieuwe technieken en recepten.
Onderwerpen en inhoud
- Tibetaans brood
- Tulband met rumrozijnen en chocolade
Is het iets voor jou?
- Je bent bewust bezig met je gezondheid in de keuken.
- Je kiest bewust voor meer smaak en karakter zonder bijproducten in je bakcreaties.
- De mogelijkheden van desem prikkelen je nieuwsgierigheid en voor je je inschrijft voor de cursus Desem voor de Thuisbakker wil je al eens kort kennismaken met de mogelijkheden van desem in je gerechten.
Hoe bereid je jezelf voor?
- Je hebt geen voorkennis nodig om deze workshop te volgen.