iLife - Multimedia met de Mac

U bent hier

Creatief met muziek, foto's en video

iLife - Multimedia met de Mac

In je vrije tijd wil je kunnen genieten na gedane arbeid. Genieten van je favoriete muziek, uitstapjes maken, reizen, een feestje bouwen met vrienden enz. En als moderne levensgenieter leg je al dat plezier vast met je iToestellen of Mac. Je maakt foto’s bij de vleet, je hebt de iPhone in aanslag om selfies te nemen en de fratsen van je vrienden of de kinderen vast te leggen op film. Dankzij Mac is vrije tijd dubbel genieten, want je kunt al die fun vertalen in leuke projecten waar je geen cent extra voor hoeft uit te geven. Je hebt namelijk je Mac en de iLife apps.

Doe meer met je foto’s, filmpjes, en muziek. Deze cursus is de uitgelezen kans om je creativiteit te botvieren. Voor elk onderwerp van het iLife pakket (iTunes / Foto's / iMovie / Garageband) zijn er lessen voorzien in de vorm van instructiefilms en opdrachten met lesmateriaal. En je leert steeds op eigen tempo en op elk passend moment.

Waar wacht je nog op? Start nu met onze cursus @iLife van thuis uit of kom naar de klas voor gedeelde fun. En leer aan de hand van instructiefilms en opdrachten multimedia met je Mac! Met iLife heb je alle vormen van vermaak binnen handbereik!

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Er is geen echte voorkennis van iLife vereist, wel een basiskennis Mac. Voor nieuwe Macgebruikers is het aan te raden eerst de cursus 'Mac – Starter' te volgen.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten