Troeven
Leer nieuwe kooktechnieken en presentatievaardigheden die je helpen om je hapjes er professioneel uit te laten zien en smaken. Na deze cursus kun je uitpakken met je nieuwe kennis en je gasten imponeren met heerlijke, verfijnde hapjes.
Evert Maris, onze culinaire expert, brengt zijn internationale ervaring en eigen culinaire avonturen naar het klaslokaal. Hij deelt waardevolle tips en tricks om de meest innoverende en smaakvolle hapjes te bereiden. Laat je inspireren door zijn wereldse combinaties en ontdek nieuwe smaken die je gasten zullen verrassen.
In de cursus 'Heerlijke hapjes' leer je:
Tijdens deze cursus komen de volgende hapjes aan bod:
Leer nieuwe kooktechnieken en presentatievaardigheden die je helpen om je hapjes er professioneel uit te laten zien en smaken. Na deze cursus kun je uitpakken met je nieuwe kennis en je gasten imponeren met heerlijke, verfijnde hapjes.
Deze cursus is geschikt voor fervente hobbykoks in het bezit van het certificaat van Keukenmedewerker. Onze gouden raad: Dompel je onder in de boeiende kookwereld en sta open voor nieuwe technieken en smaken. Bereid je voor op een inspirerende en leerzame kookervaring!
Tijdens de cursussen met 17 lessen moet je aangepaste werkkledij dragen. Dit is een vereiste om hygiënisch te kunnen werken.
Heb je nog geen werkkledij en wil je deze via de school aankopen? Tijdens de eerste les brengt de leerkracht je op de hoogte van de mogelijkheden.
Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je:
Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven voor deze cursus.
Geef je e-mailadres in. Je zal automatisch op de hoogte gehouden worden als er nieuwe klassen ingericht worden.
Andere cursussen die interessant zijn:
Speciale Bereidingen
Bistrogerechten met Groenten en Kruiden