#Wat leer je in deze cursus?
In groepjes van vier leer je onder professionele begeleiding verfijnde gerechten op de barbecue bereiden. Je leerkracht introduceert verschillende BBQ-hacks en -technieken op een ongedwongen manier. Van hapje tot dessert, je maakt een compleet menu boven de hete kolen.
Je krijgt een duidelijke theoretische uitleg die we meteen toepassen in de praktijk. Je ontdekt andere ingrediënten, eenvoudige recepten en nieuwe gerechten.
#Onderwerpen en inhoud
- Porkbelly burnt ends
- Pulled pork kroketjes
- Smoked pepper soep
- Papillot van mosseltjes met currypasta en cocosmelk
- Diamanthaas met honing mosterdsaus en gegrilde little gem
- Kefta's van lamsgehakt op de gril met tomatensalsa en yoghurtaioli
- BBQ oesters met tomaat basilicum
- Pompoencake op de kamado
#Is het iets voor jou?
- Je wil wel eens het onderscheid ontdekken tussen grillen en bakken op houtskool, gas of met een kamado barbecue.
-
Barbecueën smaakt altijd naar meer, maakt niet uit welk seizoen het is.
- Je wil inspiratie en ervaring opdoen voor een gezellige BBQ bij je thuis.
- Je bent benieuwd hoe je als de grillmaster van dienst zelf ook kan meegenieten van het gezelschap.
#Hoe bereid je jezelf voor?
-
Voorkennis is nuttig, maar niet vereist in deze cursus.
- Vertrek je toch graag met een goede basis? Start dan met onze BBQ - Academy. Daar steek je heel wat van op!
Extra informatie